Stisknutím "Enter" přejdete na obsah
Zdroj: Oficiální stránky Kateřiny Konečné

Pavel Novotný ostře zaútočil na Konečnou a jejího otce

Starosta Řeporyjí ostře zkritizoval Kateřinu Konečnou a jejího otce kvůli jejich komunistické minulosti. Nejen tento případ ve mně vyvolává otázky, jak vlastně přistupovat k nové generaci komunistů.

Pavel Novotný je znám svou ostrou rétorikou, někdo ji označuje zcela oprávněně za vulgární, a pokud jde o předsedkyni KSČM Kateřinu Konečnou, tak tam to platí dvojnásob. Tentokrát si neodpustil okomentovat její společnou fotku se svým otcem, kterou umístila na sociální sítě k příležitosti Dni otců, a dodal k tomu několik nevybíravých slov o její rodině a jejich komunistické minulosti.

Novotného komentář je opět psán bez servítek, když označil jejího otce za „bolševickou zrůdu“ a připomněl jeho roli v KSČ. Nejedná se jen o tento případ, který zcela jistě rozvíří debatu kolem toho, jak bychom měli přistupovat k lidem s komunistickou minulostí a zda je spravedlivé, aby jejich děti nesly zodpovědnost za činy svých rodičů.

Starosta pražské části Řeporyje se jednoznačně nebojí použít velmi silná slova. Někoho to může šokovat, ale jeho názor má i své opodstatnění. Komunistický režim způsobil mnoho utrpení a je důležité si tuto minulost připomínat, protože kdo se nepoučí z vlastní minulosti, je odkázán k jejímu znovuprožití. Ovšem je správné útočit na někoho kvůli jeho rodinnému zázemí, zvláště když ten člověk sám žádné zločiny nespáchal?

Kateřina Konečná se narodila do rodiny, která byla součástí komunistické nomenklatury. Přesto je to už nová generace politiků, kteří by měli být hodnoceni podle svých vlastních činů, nikoli podle minulosti svých rodičů.

Jako člověk, který má vlastní děti, se často zamýšlím nad tím, jak bych reagoval, kdyby se podobná situace stala mně. Rodiče si jednoduše nevybíráme a jejich minulost je něco, co musíme přijmout a vyrovnat se s tím po svém. Kateřina Konečná může mít k otci blízký vztah a jeho minulost nemusí nutně reflektovat její současné hodnoty.

Na druhou stranu je třeba přiznat, že komunistická strana, které Konečná předsedá, nese zcela jednoznačně břemeno minulosti, které není snadné smýt. Možná by bylo opravdu na čase, aby se distancovala od starých struktur a ukázala, že chce vést stranu do nové éry, bez závislosti na minulosti. To by mohlo pomoci nejen jí, ale i celé straně, která by se tak mohla znovu stát relevantní silou na politické scéně.

Pavel Novotný ve svém komentáři také zmiňuje výchovu a vzdělávání dětí, což je klíčové téma. Je důležité, aby děti byly informovány o historii a chápaly její komplexitu. Musíme však být opatrní, abychom nepřenášeli nenávist a zášť na novou generaci. Dějiny by měly být učeny objektivně a bez předsudků. O nacismu také informujeme bez nenávisti.

Osobně věřím v odpuštění a v možnost, že lidé se mohou změnit. Možná je právě teď ten správný moment pro Kateřinu Konečnou, aby udělala krok vpřed a ukázala, že chce být součástí nové, lepší budoucnosti. Uplynulé evropské volby mi dávají za pravdu v tom, že odtržení se nadobro od názvu komunistická, může být tou správnou cestou, jak se vypořádat nadobro s neslavnou minulostí.

Do té doby zůstává stále živá a její stíny nadále dopadají na současné dění. Jestli se z toho dokáže poučit i Kateřina Konečná, to ukáže až čas.

Zdroj: Sociální síť X a Lidovky.cz

Komentáře: 88

  1. Jaroslav Vinický Jaroslav Vinický 17. 6. 2024

    „Osobně věřím v odpuštění a v možnost, že lidé se mohou změnit.“. Autor je totální ignorant. Kateřina Konečná svými názory a postoji léta dokazuje, že není nic jiného, než bolševická zrůda, která, pokud by měla tu možnost, znovu obnoví GULAGY a koncentrační tábory a zavede nucené práce a věšení oponentů.

    • antonín krahula antonín krahula 17. 6. 2024

      Máte pravdu, již kontaktovala německé odborníky na vyhlazovací tábory. Snad prý navštívila i Auschwitz.

      • Eduard Šestina Eduard Šestina 17. 6. 2024

        Tak by mne zajímalo, zda by podobným způsobem Novotný okomentoval třeba našeho současného presidenta.

        • Hana Hana 17. 6. 2024

          Jo,jo – to by mne taky zajímalo… Ale, myslím, že Pavla by si takto urážet nedovolil…je to přeci prezident pětidemolice…to by mu třeba neodpustili??

          • Vladimír Liška Vladimír Liška 18. 6. 2024

            Především je to bolševik, rozvědčík školenej v Rusku a ta jeho politručka. Pouze dement neví jak politruci dokázali zničit lidi. Volili jste si je teď chcete křičet proti komunistům? Kdo u komunistů zůstal má hrdost. Kdo změnil kabát je pouze hajzl co vám vrazí nůž do zad.

        • Jan Švacha Jan Švacha 17. 6. 2024

          Má měřit všem stejným metrem,co řekne na Pepu Pavka a jeho rodiče

          • Květa Květa 18. 6. 2024

            To stejné jsem chtěla napsat. Hulvát Novotný má na každého jiný metr. S prezidentem je kamarád, asi z vypočítavosti, fotí se s ním. Neznám rodiče Konečné, její názory nejsou vždy špatné i když komunisty ráda nemám. Otec prezidenta byl také velký komunista a v jeho stopách šel i syn. Ve 24 letech vstoupil do KSČ prý z mladistvé nerozvážnosti ( asi opožděný vývoj ). V 89 jak se změnila situace, převlékl kabát a jede se dál.

        • Jan Truchly Jan Truchly 18. 6. 2024

          Novotného už měl dávno někdo
          nakopat do…

        • MUDr.Vaník L. MUDr.Vaník L. 28. 7. 2024

          Hovado z Řeporyje nesahá paní Konečné ani po patníky.Přesto je tento hu.vát
          oslavován v ODS jako jejich chlouba.

        • rozi masková rozi masková 16. 9. 2024

          Nemusí komentovat , ale jeho otec Petr Novotný byl spolupracovníkemsrtb pod krycím jménem: Traged. Ať nechá Kateřinu a podívá na papínka, jak sloužil soudruhům, jeho humor v převlecích stál za dvě věci.

      • Petr Jeníček Petr Jeníček 17. 6. 2024

        Vy máte dost…

      • Vladimír Liška Vladimír Liška 18. 6. 2024

        Vy musíte být ale dost velký dement. Pokud podporujete Novotného názor tak koho máte na hradě? Přímo bolševického rozvědčíka školeného v Rusku, jeho žena politručka. To jsou ti kteří vám ty tábory mohou otevřít. Ovšem vy jim ližete prdel tak vám to nevadí,.

        • Eva Čumrdová Eva Čumrdová 18. 6. 2024

          Jste schopný dokázat že na Hradě je stále činný bolševický rozvědčík, nebo e jen snižujete k napdání?

          • Květa Květa 18. 6. 2024

            Co je správnější? Zůstat celý život věren straně , do které vstoupíš, nebo převlékat kabát podle toho, jak se to v té které době hodí?

      • Jana Janoušková Jana Janoušková 19. 6. 2024

        Novotného babička ( matka Petra Novotného) přednášela v Olomouci na VUML,… taky se tento Novotný takto vyjadřuje o své babce a svým dětem dává prabábu jako odstrašující případ?

    • Petr Jeníček Petr Jeníček 17. 6. 2024

      Kterými postoji to dokazuje vy urážející ubožáku? Koukám, že věšet by se asi líbilo hlavně Vám …

    • Jan LS Pudil Jan LS Pudil 17. 6. 2024

      …… to je sice vsechno pravda, ale kde je a co je k.k.za to mohou volici, kteri veri jejim kecum…👎

      • Karel 40 Karel 40 17. 6. 2024

        Žádné keci Katka říká pravdu. Jinak děkujem za podporu hnutí STAČILO .Děláte nám skvělou reklamu a propagaci.

        • Mikulica Zdeněk Mikulica Zdeněk 17. 6. 2024

          Přesně tak.

        • Pavel Suchomel Pavel Suchomel 18. 6. 2024

          s Konečná lže a neuvěřitelně manipuluje s lidmi,rozhazuje rukama a grimasi nevinosti, uvádí lidi a hlavně ty starší v jistoty, že komunisti za nic nemohou.Podal jsem stížnost na Tv Prima News, někdy v lednu, proč neustale v polit.debatách ,preferují s.Konečnou,protože nebylo polit.debaty ,kde by ona chyběla a hlavní důvod byl,že komunisti nejsou parlametní strana a dělat zrovna komunistům takovou reklamu která určitě přinese plusové body ( zločinecké organizaci) se naplníla, odpovědˇ redakce, že to dávají dál- asi k posouzení,nic se nezměnilo. Špatná politika,chtěl bych od s.Konečné slyšet její názor na rok 68 a následnou normalizaci ,nikdy jsem to od ní neslyšel.Jsem už důchodce a nechci zpátky tady tyhle zrůdy Stačilo končíme s.Konečná!!!

          • Ladislav Grajcar Ladislav Grajcar 18. 6. 2024

            Tak vidím a čtu ve Vás to pokrytectví. Nejprve si opravte hrubky ve Vašem textu a za druhé, Váš prezident Petr Pavel zastával vyšší funkci v komunistickém režimu , než Kateřinin otec a ona sama kommunismus ani pořádně nezažila. Pozoruhodné je,že Katka i její otec nosí pořád stejný kabát, kdežto PP je mění jak ponožky.

          • Vladimír Liška Vladimír Liška 18. 6. 2024

            A proč máte ruského rozvědčíka a politručku na hradě. Je vidět vaše demence. Jděte na léčení

          • milan Štros milan Štros 18. 6. 2024

            Suchomel, to je k zblití cos vyrojil, dě ku nemyslící.

          • Dalibor Klusáček Dalibor Klusáček 18. 6. 2024

            každé Vaše slovo podepisuji, Konečná je vyčůraná bolševická nicka, které jde jen a jen o vlastní prospěch

          • Mgr. Jiřina Hochový Mgr. Jiřina Hochový 18. 6. 2024

            Nemilý pane, s politováním Vám musím říct, že se mi nezamlouvá ani forma
            a ani obsah Vašeho příspěvku.
            Jen tak na okraj- dělá grimasy- podle vzoru žena. Doufám, že jste Vaši stížnost prošperkoval podobnými jevy. Nevadí Vám, že dnešní prezident byl členem
            oné, jak Vy nazýváte, ,,zločinecké“ organizace? Komunistka jsem nebyla a nejsem. Jen nesnáším Vám podobné ,,inteligenty.“

        • Mira Štefka Mira Štefka 18. 6. 2024

          Pn. je Strašne prase.

          • Květa Květa 18. 6. 2024

            P.Klusáčku, a o co jde nynější vládě? Jen hrabe pro sebe, peníze daňových poplatníků rozdává kde komu, miliardy ve zbraních jdou na Ukrajinu a na své občany kašle.

        • Vladimír Sulek Vladimír Sulek 10. 9. 2024

          Volič komunistů je jedním z těch, kvůli nimž se lidstvo utápí ve zlu. Volič komunistů (a také ANO, SPD, PRO, Trikolóry) je tupý, hloupý nevzdělanec, historii ignorující, neznající. Karel je ideální, tvarovatelný volič gaunerů nejhrubšího zrna. Je to ten jednoduchý, primitivní organizmus, nemající žádné vyšší ideály. Vrcholem smyslu života je pro něj dělat dobře tělu. Na vyšší témata, zejména ta duchovní, kašle, v nic vyššího (jako komunisti) nevěří a ani nemůže. Nemá k tomu vnitřní kapacitu. A k tomu ani neumí česky. Aby ti pazoura zchromla, až budeš házet do urny ten hnůj, jenž ti imponuje. Karlů je skoro plná planeta a proto to na ní vypadá tak, jak to vidíme. Ovšem mezi Karly jsou i čestné, geniální výjimky, třeba Karel Kryl.

    • Karel 40 Karel 40 17. 6. 2024

      Hlupáku prezident vám nevadí? nebo se ho bojíte?

      • Vladimír Sulek Vladimír Sulek 10. 9. 2024

        Správně česky by to vypadalo takhle, pane Karle Čtyřicatý:
        „Hlupáku, prezident vám nevadí? Nebo se ho bojíte?“

    • Vladimír Lochman Vladimír Lochman 17. 6. 2024

      Je mi vás líto, žít v bludech kultu osobnosti. Sami aameričané v té době popravopali ruské špióny jak na běžícím pásu viz. Rosembergovi. Já tu dobu nemohu posoudit, nežil jsem v ní. Jedno vím určitě, jen v Čechách je možné aby si skupinka lidí vymohla postavit Marianský sloup simbol rakouské okupace našich zemí, jen v Čechách je možné postavit pomník Churchilovi, který nás, poláky a maďary vyměnil se Stalinem za Řecko. A to je podle vás v pořádku? Nestrašte furt komunisty, ti vychcánci co byli ve straně jen aby získaly výhody jsou nyní v ODS, ČSSD a dalších „demokratických stranách“ zvláště se zamyslete nad demokraty z KDU-ČSL, tato strana tehdy jen ČSL byla součástí Národní Fronty díky níž se komunisté drželi u moci 40 let. Nyní se snaží o zrušení Benešových dekretů aby svým německým soudruhům udělali radost. A tihle lidé vám nevadí¨? No nevím, zřejmě nemáte vlastní názor a jen papouškujete co vám řeknou.

      • Jana Nováková Jana Nováková 17. 6. 2024

        Američané, Rosenbergovi, symbol …a tak dále. Prosím, p. Lochmane, pište česky bez všech těch děsivých pravopisných chyb, i když píšete jen své názory bez opory v historických faktech. Američané totiž nepopravovali nikoho jako na běžícím pásu, to dělali desítky let Rusové, Gruzínci atd. v Sovětském Svazu a po II. světové válce i jejich komunističtí posluhovači v zemích východního bloku tedy i v Československu. S tím Rakouskem Uherskem si to ještě dostudujte a W. Churchillovi nepřisuzujte nadpřirozené schopnosti vyměnit nás, Poláky a Maďary za Řecko, tuhle moc fakt neměl. Národní fronta byl jen krycí název pro pseudodemokracii v naší zemi, kde byla totalitně zakotvena vedoucí úloha Komunistické strany, takže 33 let po roce 1989 je absurdní vyzývat k odpovědnosti duchy politiků tehdejší ČSL natož jejich velmi vzdálené pohrobky. No, a Benešovy dekrety nikdo neruší …zjevně.
        dále viz
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Julius_a_Ethel_Rosenbergovi
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Rakousko-Uhersko
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Jaltsk%C3%A1_konference
        https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_fronta_%C4%8Cech%C5%AF_a_Slov%C3%A1k%C5%AF
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravidla_%C4%8Desk%C3%A9ho_pravopisu
        Dobré dny

        • lesov lesov 18. 6. 2024

          Soudružko Nováková, slyšela jste někdy o akci CIA Splinter factor?
          A jestli se odkazujete na Wikipedii, tak jste naivní telátko. Benešovy dekrety jsou dávno prolomeny a restituce a nákupy pozemků, bývalými nácky a kolaboranty už běží 35 let. 😏

      • Prezident Popelníček a jeho přátelé Prezident Popelníček a jeho přátelé 18. 6. 2024

        „Sami aameričané v té době popravopali ruské špióny jak na běžícím pásu viz. Rosembergovi“

        Nebuďte trapný s tím svým běžícím pásem. Ulhaná mrvo.
        Právě že pane ti RoseNbergovi byli jediní popravení špioni v USA. A zatímco kryptokomunisti jako Konečná o popravách a mučení svých oponentů vůbec nepochybují a považují je s uspokojením a zadostiučiněním za legitimní prostředek k dosažení svých cílů, americká společnost má z popravy Rosenbergových trauma doteď.
        Musíte si toho být vědom, proto vás za toto cílené šíření lží považuji za ruského kolaboranta.

    • Vladislav Šrámek Vladislav Šrámek 17. 6. 2024

      Jak se projevuje bolševická zrůda, která měla v roce 1989 osm let? Myslím, že větší bolševickou zrůdou dle Vašeho nazírání by měl být současný muž na Hradě, který zázračně prozřel v roce 1989 a jeho otec byl evidován jako spolupracovník Stb.

      • milan Štros milan Štros 18. 6. 2024

        Tak to také cítím.

    • Richard Gencler Richard Gencler 18. 6. 2024

      Ty by jsi se rozhodně měl léčit a přestat brát ty drogy co ti zničili mozek. Takový blábol normální člověk nevyplodí.

    • milan Štros milan Štros 18. 6. 2024

      Vinický, to cos napsal svět ještě neviděl a pes nežral.
      S takovýmto materiálem těžko pracovat.

    • Vlast. Petr Vlast. Petr 18. 6. 2024

      A vy by jste mohl dělat bachaře v Bohnicích

    • Jaroslav Matějka Jaroslav Matějka 19. 6. 2024

      Však papá starosty byl také propagátorem bolševické kultury a za bolševíků se měl velmi dobře. nevím jestli je to pravda, ale papá soudruha starosty byl v KSČ>

    • Eda Šestina Eda Šestina 4. 9. 2024

      Pane – jste silně pomatená osobnost, která sice nerozumí vývoji dějin, ale o to raději se k nim vyjadřuje. Vše je v lidech – jako osobnostech, které v dané době disponují mocí. Dovoluji si tvrdit, že ti duševně nejhorší členové a vykonavatelé zla v nedávné době, po převratu se rozprchli do vznikajících nových stran a hnutí . A v současné době jsou „demokraty“. Pavel Novotný je toho příkladem. Stejně tak Ti, kteří mu jeho jednání tolerují, nebo dokonce chválí.

    • Vladimír Sulek Vladimír Sulek 10. 9. 2024

      Každý komunista je rakovinná buňka v těle lidstva.

    • pepa pepa 17. 9. 2024

      Socialismus byl výtvor doby, která navazovala na 2 světovou válku. Nálady tomu přály.
      A nevíme co bude následovat po tomto systému .Možná že se opět vrátíme k socialismu.
      Pepa.

  2. Filip Filip 17. 6. 2024

    Ano, rodiče si nevybíráme, ale pokud kráčíme v jejich šlépějích, souhlasíme s jejich minulostí… Takže za mě je to bolševická zrůda také. Stačí si poslechnout její šílené názory.

    • Petr Jeníček Petr Jeníček 17. 6. 2024

      Zkuste se podobně vyjádřit o našem milovaném panu prezidentovi- pokud vím svého otce, kovaného komunistu měl velmi rád…Moc mě baví , jak so lidé Vím podobní stále dokola hloupě nabíhají , tím jak používají dvojí metr…

      • František Kelnar František Kelnar 17. 6. 2024

        Plně s vámi souhlasim,Je to nemocny člověk na léčení.

    • Jirka Jirka 17. 6. 2024

      Mohl by jsi být konkrétní. Takhle jsou to jen kecy postiženého na mozku.

  3. Eduard Šestina Eduard Šestina 17. 6. 2024

    Tak by mne zajímalo, zda by podobným způsobem Novotný okomentoval třeba našeho současného presidenta.

    • Petr Jeníček Petr Jeníček 17. 6. 2024

      Přesně, to používání dvojího metru je směšné- je určené pro hlupáky – je zajímavé, že nadšeně hýkají voliči současné vlády..

      • Jirina Mihulkova Jirina Mihulkova 17. 6. 2024

        Přesně tak .

  4. jaroslav Svoboda jaroslav Svoboda 17. 6. 2024

    To jedno individuum vyrůstalo v socialismu a mělo se dobře z peněz, co tatík dostával za kulturní činnost od „KOMUNISTŮ“. To mu nesmrdělo.
    To že chce vraždit, věšet atd. napsal sám o sobě.

  5. standa standa 17. 6. 2024

    …já Stačilo volil nikdy paní Konečná nehlasovala proti zájmům České republiky

    • Jana Malá Jana Malá 17. 6. 2024

      To máte pravdu Já je také volila a věřím jim.

  6. Chrást stanislav Chrást stanislav 17. 6. 2024

    Novotný ty ubožáku a co tvůj táta a co prezident napiš něco o svém tátovi který byl v seznamu stb

  7. m.bohmann m.bohmann 17. 6. 2024

    Vždyť fotr tohoto zkurvence byl agentem STB a donášel na zpěváky a další.Ten tady chce moralizovat?Má veliké štěstí že se lidi bojí.Už dávno ho měl někdo sejmout a rozšlápnout mu tu jeho nevymáchanou tlamu.

      • Alena Kabelíková Alena Kabelíková 18. 6. 2024

        Váš odkaz je irelevantní, neobsahuje text o Petru Novotném, bývalém známém moderátorovi a otci Pavla Novotného.
        Ten je totiž starší než ten z vašeho odkazu. Narodil se 7. 8. 1947.
        Jedná se tedy o shodu jmen, ale o rozdílné osoby.

      • Stormwitch Stormwitch Stormwitch Stormwitch 25. 6. 2024

        Nelže, fotr Novotnýho podepsal jako kovaný komunista za totáče Antichartu. Dá se to snadno dohledat.

    • Bohumílek Bohumílek 18. 6. 2024

      Dokonale vystihlé. Ovšem pravda se v tomto Havlohnojistáně nesmí říkat !! Ta tlustá zadnice s ušima ( Novotný ) nemá mít žádný prostor v médiích a lehce se na něj zapomene. A jeho otec ? Vydíte všichni, co zplodil.

  8. Jiří Novotný Jiří Novotný 17. 6. 2024

    Pavel Novotný napsal pravdu. Nevím, jestli bych sám použil výrazy jako „zrůda“, nicméně věcně tak popsal soudruha správně. A možná neje otce, ale i dceru. Pokud někomu nevadí a dokonce omlouvá genocidu a další válečné zločiny na Ukrajině, tak asi zrůda je.

    • Karel Pavlata Karel Pavlata 17. 6. 2024

      Doufám že zrůdou nazve i svého otce

    • milan Štros milan Štros 18. 6. 2024

      Zrůda seš ty, tvore nevábný.

  9. Staňa Staňa 17. 6. 2024

    Pěkný hovado ten mladej fiala

  10. Alfred Alfred 17. 6. 2024

    Buďte raději zticha, vy kapitalisticky kreatu….. Zlaty komunisti

  11. Jana Nováková Jana Nováková 17. 6. 2024

    Pavel Novotný je odporný feťák, který už několik let napadá slovně i fyzicky různé občany. Byl zato již pravomocně odsouzen k podmínce. Přesto stále předvádí své výtržnosti a modroptáci odésáci ho nejsou schopni a ochotni vyrazit.
    „zda je spravedlivé, aby jejich děti nesly zodpovědnost za činy svých rodičů.“ – Takže děti Jana Skopce ponesou zodpovědnsot za články svého tatíka? Asi taková diskuze nebude. A pokud ano, tak se samopaly.

  12. bohuslav bohuslav 17. 6. 2024

    v čem byli zlatí každý komunista byl ve straně s vlastního prospěchu a to že tu máme takový kapitalismus je jejich vina kdyby po válce nebyl socialismus tak máme vyší životní uroven než je v německu nebo rakousku

    • lesov lesov 18. 6. 2024

      Vyšší životní úroveň máme teď.
      Chtěl jste asi napsat, že nebýt socialismu a komunistů, měli jsme holou řiť, o 80 let dřív. 🤣

  13. Pavel Malina Pavel Malina 17. 6. 2024

    Vždycky začnou vadit lidé, kteří jsou v něčem úspěšní a začnou být u občanů oblíbení. Tak se ihned ti kterým nejde paní Konečná pod nos okamžitě semknou jak je zde vidno a sprostými výrazy a lžemi ji napadnou. A jestli má ta špiněná osoba i slušné rodinné příslušníky, tak se podobně vyjadřej i o nich. Prostě jsme slované “ jak řekl Švejk „. Jsou to ale jak pozoruji pořád stejní typové. Tak když jste Vy sprosťáci schopni urážet paní Konečnou, zkuste to i na pana presidenta o němž určitě také něco víte.Ale to si Vy chudáčci asi nedovolíte, že ? A jak ta paní Konečná, tak i pan president byli pravoplatně zvoleni občany země.A ani jeden z nich neposlal naše lidi do koncentráku, či vězení. A ani to Vám nejde pod Váš ušpiněný nos.

  14. Katarína Sedláčková Katarína Katarína Sedláčková Katarína 17. 6. 2024

    Pokud nedokážete někomu vinu, tak mlčte! Beztrestně někomu nadávat, to dokáže jen ubožák!Paní Kateřina, je komunistka,… na rozdíl od některých, vzdělaná a v hlavě to má srovnané! Češi, lezli za války fašounům do zadele, mnoho komunistů položilo život i za vaše rodiče a ti co ubližovali byli, stejní šmejdi jako je leckterý z vás. Pražaci, hajlovali, donášeli, mnoho lidí udávali a stejná sebranka pak nalezla do KSČM a chovala se stejně zrudně jako když, kdysi udávali své blízké Němcům. Paní Kateřina, nemůže za všechno zlo a nepravosti světa. Co to proboha, v tom českém národě je, asi nějaký komplex… Jen ubožáci ubližují, aniž by pořádně věděli proč!!! Proč se takto nechovate k Němcům, Ukrajincům nebo k nynějším prezidentovi PP, na to asi není odvaha!

  15. Katarína Sedláčková Katarína Sedláčková 17. 6. 2024

    Pokud nedokážete někomu vinu, tak mlčte! Beztrestně někomu nadávat, to dokáže jen ubožák!Paní Kateřina, je komunistka,… na rozdíl od některých, vzdělaná a v hlavě to má srovnané! Češi, lezli za války fašounům do zadele, mnoho komunistů položilo život i za vaše rodiče a ti co ubližovali byli, stejní šmejdi jako je leckterý z vás. Pražaci, hajlovali, donášeli, mnoho lidí udávali a stejná sebranka pak nalezla do KSČM a chovala se stejně zrudně jako když, kdysi udávali své blízké Němcům. Paní Kateřina, nemůže za všechno zlo a nepravosti světa. Co to proboha, v tom českém národě je, asi nějaký komplex… Jen ubožáci ubližují, aniž by pořádně věděli proč!!! Proč se takto nechovate k Němcům, Ukrajincům nebo k nynějším prezidentovi PP, na to asi není odvaha!

  16. Karel Nakobyl Karel Nakobyl 17. 6. 2024

    Konečné to vzkazuje podle nedávno zveřejněných fotek Fiala s celou ODS a i pan Komunistický agent, kteří toho arogantního svého chráněnce podporují. Slušnost s pětikolkou a její rezervou na hradě dostává jiný rozměr

  17. Vlastimír Mach Vlastimír Mach 17. 6. 2024

    už dost bylo té zrůdy novotného zm… celá ods!!!!

  18. Stormwitch Stormwitch Stormwitch Stormwitch 17. 6. 2024

    Tuhle fialovou řeporyjskou onoci povinně nahnat na ukrajinskou frontu, tam si může ty svoje moudra plácat dosytosti.

  19. Ladislav Pilip Ladislav Pilip 17. 6. 2024

    No jak vidíme někde byt komunistou vadí jinde né ,bohužel je to pokrytectví. At chceme či ne Pavel byl komanč jako prase ,bohužel byl ducha mndlého a včas prozřel :-)Tedy že převlékl kabát stal se z něj napravený člověk a dokonce hlava státu. Není to už celé k smíchu někdy.

  20. vuk vuk 17. 6. 2024

    Tenhle Novotný do ODS rozhodně patří.
    Komunistický režim způsobil nejméně utrpení ze všech režimů, které se tu vystřídaly, včetně toho současného. Pro KSČM je komunistická minulost a název předností, nikoliv přítěží. Uspěla ve volbách, všichni věděli, že se jedná o komunistickou stranu. Že je odpůrkyní současného režimu a usiluje o nápravu poměrů.
    Nikde není dokázáno, že otec Kateřiny Konečné spáchal nějaké špatné činy, proč by se měla od něj distancovat?
    Výchova dětí je důležitá. Je potřeba jim prozradit, že jim ve škole lžou.

  21. Věra Procházková Věra Procházková 18. 6. 2024

    Útoky na paní Konečnou jsou velmi nevybíravé a málokdo hodnotí její distingované chování, její vzdělanost a hlavně její víru v to, co říká. Velmi ji obdivuji, protože já sama bych se v jejím postavení, kdy je napadána ze všech stran, chovala velmi neurvale.

  22. Prezident Popelníček a jeho přátelé Prezident Popelníček a jeho přátelé 18. 6. 2024

    Podle mě ještě málo úderné. Jsem od Pavla zvyklá na větší bomby.

  23. Antonín Adamík Antonín Adamík 18. 6. 2024

    Tady je vidět inteligence národa, někdo křičí sláva sláva někdo zase hanba hanba a všichni si myslí že mají pravdu.

  24. Richard Zeman Richard Zeman 18. 6. 2024

    To jsou zas vejšplechty. Běžte raději makat Vy pisálku. Alsepoň si pro změnu taky něco vyděláte.

  25. Vladislav Kozák Vladislav Kozák 18. 6. 2024

    Zamysleli jste se všichni nad sebou, jeden nadaváte druhému, já myslím ,že lepší je Novotného přehlídnout , on Vám přece za to nestojí, nebo ano ?

  26. František Herman František Herman 18. 6. 2024

    Tady z té plodné hospodské debaty je vidět úroveň jak vypadá naše politická kultůra já jen chci podotknout, že po roce 89 nemusel nikdo v armádě převlíknout kabát neboť celá armáda byla odpolitizovaná rozkazem kdy žádný voják z povolání nesměl být ve straně a proto tam všichni komunisti mohli zůstat a to i kontraši a pokud na někoho potřebujete tak začněte u současných politických dědků a nenapadejte mladé úspěšné je to jen česká závist

  27. Stormwitch Stormwitch Stormwitch Stormwitch 25. 6. 2024

    Proč se nanaváží takhle řeporyjská kreatúra taky do svého otce, který jako kovaný komunista podepsal za totáče i uměleckou Antichartu? To že pak po revoluci zahodil červenou knížku, svědčí o tom jaký je to křivák.

  28. Michal Filip Michal Filip 27. 6. 2024

    Ano, radši věřit komunistce, která hájí zájmy obyčejných lidí než dementovi Novotnýmu. Co ten udělal pro lidi dobryho?

  29. Květa Květa 2. 9. 2024

    Novotný je psychopat, patří buď do Bohnic, ale spíše do vězení za urážení českého národa. Proč by se Konečná nemohla fotit se svým otcem, byť komunistou. Vždyť Novotný se také fotil s nynějším prezidentem, jehož otec byl také zarytý komunista. Sám prezident vstoupil do KSČ prý z mladistvé nerozvážnosti ve svých 24 letech. Asi zaražená puberta. Za to se snažil omluvit. Mě ale omluva nestačí. Za ženu si vzal politručku. Napřed jezdil k Putinovi, po r.89 do USA, převlékl kabát a šplhal až do NATO.
    Ať se Novotný stará o svoji rodinu, ta má také zajímavou minulost.

  30. Jarda NOVOTNÝ Jarda NOVOTNÝ 17. 9. 2024

    Divím se, že někdo může uznávat sprostý chování tohoto člověka, kam může toto hovado ODS ještě dovést. A tedy ještě, at si vzpomene, než tatíka vyhohili z funkce agenta STB, babička přednášela na moravě na VUMlu , školila přece mladé komunisty, tak at si zamete nejdříve před svým prahem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mission News Theme od Compete Themes.